Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott karfiolhoz milyen...

Rántott karfiolhoz milyen mártást vagy szószt lehet adni ami passzol?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék rizst vagy hasonló köretet, mert előtte egy kiadós leves lesz, és elég egy olyan mártás amibe lehet mártogatni. Öteleteket szeretnék kérni tőletek, mi illene hozzá ízben?
2009. jún. 21. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyami: tartármártás!!!!
2009. jún. 21. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Tartármártás vagy sonkamártás, de én adnék hozzá köretet, ami felfogja a zsírt, mert a rántott karfiol igencsak nehéz étel. K betűs, plusz panír és sok olajat felvesz.Könnyű levest adnék elé. Kiadós leves + rántott karfiol=gyomorrontás.
2009. jún. 21. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a rántott zöldségeket (egyfélét nem szoktam csinálni, hanem vegyesen karfiol, patiszon, gomba, cukkini, sajt máj kisebb darabokra vágva és úgy rántva) franciasalátával szoktam adni, akkor nem kell mártás.
2009. jún. 21. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is rántott karfiol lesz, petrezselymes krumplival. De még tartárral tudnám elképzelni.
2009. jún. 21. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!