Bodza szörpnél mit lehet használni tartósításra, hogy télire eltehető legyen?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 12:43
11/15 mustafa33 válasza:
8-as, a te recepted, biztosan bevállik. Ennyi vegyszer egyszerűen nem romolhat meg (nem robban? ☻)
12/15 anonim válasza:
Én sem rakok bele tartósítószert. Igaz,a műanyag flakonban megromlott,de üvegben bizony eláll.
14/15 csorba tibor válasza:
Tehát a szörp nem a legjobb megoldás,mivel sok cukor kell hozzá így a jó mellé társul a rossz is ,egyébként 1 kis mokkás kanál citromsav,és sok marhaság amit írnak.A legfontosabb hogy bármit készítesz az üveget forró vízben ki kell fertőtleníteni le csöpögtetni.Ha szedsz kb 10fej bodzát
egy literes dunc üvegbe teszed felengeded csap vízzel teszel hozzá 2 citromot kifacsarva majd 2-3 nap elteltével leszűröd ,sima hűtően hetekig el áll,a fagyasztóban meg akármeddig,kevés szódával tuti és így minden jó cucc bent marad,a tudósok szerint nagyon jó mindenre és jobb minden vitamin tablettánál,ami gyógyszer iparnak nem jó!De le vannak szarva
15/15 Telokin válasza:
Senkivel nem szeretnék vitatkozni, de én 1 hete vettem szalicilt! Lehet kapni! Én az üvegekbe töltöm a szörpöt, és az üveg tetejére félbehajtott fólia közé teszek egy késhegynyi szalicilt! Eddig bírják a szörpök! Bár már nem túl sok van belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!