Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a gyúrópálcát?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Philips elekrtomos habverőt, amihez gyúrópálca is van. még soha nem használtam ilyet.nagyon gyér leírás van hozzá magyarul, szeretném, ha valaki elmagyarázná, hogy a gyakorlatban hogyan kell használni, és milyen tésztékhoz érdemes. eddig mindent kézzel gyúrtam, dagasztottam...

2012. febr. 20. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:
azok dagasztásra valók
2012. febr. 20. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

akkor a kelt tésztát lehet vele ezek szerint.

köszönöm a választ.

2012. febr. 20. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen kelt tésztákhoz.De ha nem talpas, forgó tálas csak sima kézi, akkor jobban jársz sztem ha kézzel dagasztaz.

Legalábbis nekem ha a robotgéppel állok neki dagasztani,akkor 3 perc után leszakad a kezem.

2012. febr. 21. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm Neked is. akkor marad a két kicsi kezem, és két vacakkal több:))
2012. febr. 27. 11:01

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!