Hogy lesz a fánk közepe lukas?
Figyelt kérdés
Akárhogy vékonyítom nem lesz luk rajta csak ott vékonyabb a tészta2012. máj. 1. 22:21
2/9 anonim válasza:
Ahhoz át kell lyukaszd, mondjuk az ujjaddal és hangyányit széthúzni. De nem szokták kilyukasztani, csak vékonyítani, hogy lekvárnak legyen lyuk, szóval jó az amit csinálsz! :-)
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor jólvan. Csak egy ismerősöm (aki am annyia sem ért hozzá mint én ezek szerint) mindíg azzal van h lyukas kell legyen. Én meg ezt láttam h elvékonyítják, de úgy nem lyukad. Ezekszerint így a jó :D
2012. máj. 1. 22:52
4/9 anonim válasza:
Nem kell lyukasnak lennie, de lehet olyat is csinálni, van hozzá forma, mert a fánk kelt tésztából van, ezért nem maradna úgy, ha kiszaggatod sem.
(így néz ki a tepsi:
)
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor lehet h ő erre gondol. De ő is olajban süti és azon panaszkodik h nem lyukas. Áh bonyolult ez a csaj
2012. máj. 1. 23:53
6/9 anonim válasza:
Az amerikai fánkok tényleg középen lyukasak...
A magyar fánk közepét csak ujjal benyomjuk, így egy gödör lesz benne, ide tesszük majd a lekvárt...
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát nekem olyanok szoktak lenni mint azok. Majd egyszer áthívom, sütünk és akkor kiderül h ki mire gondolt :D
2012. máj. 2. 10:59
9/9 L.Thomas válasza:
Amerikában lyukas a zsaruknak :D
Cimborás sok amcsifilmet néz :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!