(SÜRGŐS) Nem sült át a beiglim közepe. Miért van ez? Hogyan süssem a következőt h jó legyen?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 17:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem túl magas volt a sütő hőfoka, akkor szokott ilyen történni. Vedd egy kicsit lejjebb.
2/6 anonim válasza:
Magas hőmérsékleten, rövid ideig sütötted. Kívül megsült, de belül már nem volt ideje. Magas hőmérsékleten kezdd, kb.5 perc után mérsékeld és közepes hőmérsékleten süsd készre. Ha így is korán pirulna a teteje, takard le sütőpapírral. Én legalábbis így szoktam és mindig tökéletes a bejglim. Tűpróbával ellenőrizd, hogy belül is átsült-e!
41/N
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2010. dec. 21. 17:08
4/6 anonim válasza:
úú még egy ember, aki bejglit süt :) azok mind jó emberek!
5/6 anonim válasza:
Amit eddig leirtak! De ki ne dobd!! Sok mindent lehet belőle csinálni. A rontott ételek javitása házi asszonyi müvészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!