Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az hogy a beiglim...

Miért van az hogy a beiglim szétreped sütés közben?

Figyelt kérdés
milyenre nyújtsam hogy ne repedjen szét?
2009. dec. 23. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
2009. dec. 23. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Megszúrkálod villával sütés előtt?
2009. dec. 23. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

igen

és nem tekerem szorosra

2009. dec. 23. 15:06
 4/5 Harmoka ***** válasza:
Pár éve a rádióban egy cukrász mondta, hogy a jó bejgli kireped. A miénk is mindig kireped, és anno anyukám is bosszankodott, de amikor ezt hallottam, megnyugtattam, hogy nem számít, az a lényeg hogy finom!
2009. dec. 23. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
az enyém is kirepedt,álítólag azért mert laza a töltelék!
2009. dec. 23. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!