Hogy jövök ki jobban? Ha külön veszem meg a csirke részeit, vagy ha egész csirkét veszek? Egész havi bevásárlásra gondolok.
Akkor vedd meg egészben, ha úgy olcsóbb, és van fagyód, amibe berakod.
Ettől függetlenül célszerűnek tartom, hogy már olyan adagokban összerakva, felpucolva rakd be, ahogyan azt a későbbiekben főzni-sütni akarod, és mindig csak azt az egy-egy csomagot kell akkor kiengedned, amire akkor kell.
Akkor ha a csirke minden porcikáját felhasználod, jobban jársz az egésszel.
Mi nem igen esszük pl a csirkét, de ha esszük akkor is csak a mellét, combját, így nekem nem érné meg.
Bnőmék egészbe veszik, mert ők mindenét felhasználják.
Pl én a karajjal vagyok úgy hogy igaz hogy drágább a csontozott, de nekem jobban megéri, mert egy évben max 2 karaj csontot főzök meg levesnek, karajt viszont többet eszünk, a sok csont megy a kukába..
3. Miért dobjátok ki a csontot. Le is lehet fagyasztani és bármikor felhasználni.
Am én is azt ajánlom hha mindenét megeszitek akkor vedd meg egészben és darbolva fagyaszd le
Köszönöm a válaszokat.
Igen, az egészet fel szoktam használni.
Így tényleg gazdaságosabb.
Karajból én is csont nélkülit szoktam venni, mert a csontot nem tudom felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!