Sóágyon sült egész csirke túl sós lesz úgy, ha pluszba még bekentem sült csirke fűszersóval is?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 14:06
1/7 anonim válasza:
hát, nekem anya csak fűszersóval szokta bekenni, semmi sóágy, és így is elég sós, és finom :))
2/7 anonim válasza:
Én egyszer csináltam só ágyon. A recept szerint nem kell plusz só, de nekünk teljesen sótlan volt. A tányérunkban sóztuk, és az nem az igazi. Ugyhogy nyugodtan fűszer-sózd.
3/7 anonim válasza:
Én tettem rá plusz fűszersót, és annyira sós volt, hogy minden falathoz meg kellett inni egy pohár vizet.
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan szórhatsz rá egy kevés fűszersót és borsot. Havonta legalább kétszer sütök sóban csirkét és én is szoktam szórni.
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan füszerezd sós füszerrel, elbirja!
6/7 anonim válasza:
csak a fagyasztani való húst nem sózzuk be
amit el akarunk készíteni azt igen aznap mikor vesszük és úgy áll az elkészítésig a hűtőben
a sütés előtt minimum 20 perccel fűszereket vagy fűszersót is teszünk a csirkére
nekünk még így sem lesz túl sós a són sült csirke csak ízes finom és zamatos:)
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan sózd be, a közhiedelemmel ellentétben anélkül tejesen sótlan lesz a csirke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!