Vattacukor gépbe cukor?
Figyelt kérdés
Mindenhol olvasom, hogy sima kristálycukor és ételízesítő illetve színezék. Eddig oké, de azok folyékonyak ugyebár. Szóval én itt megakadtam. Valaki tudna tanácsot tippet adni, hogy ez akkor hogy is van? És mennyihez mennyi kell?:)
Kösziii
2012. ápr. 24. 20:45
1/5 anonim válasza:
A kristálycukorhoz keverhetsz Bolero italport is.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) És azt milyen arányban?:)
2012. ápr. 24. 21:08
3/5 anonim válasza:
Ez a bolero italporos cucc jó ötlet én is így csinálom. Én úgy szoktam hogy veszek két zacsi ilyet és kb fele fele arányba összekeverem egy tálba és a gépbe annyit teszek amennyi kell és ennyi.
4/5 anonim válasza:
Apám régen vatta cukrozott és ő por étlízesítőt és festéket használt.Hogy hol szerezte be azt sajnos nem tudom megmondani, de létezik az biztos.
De a bolero tényleg jó ötlet.
5/5 anonim válasza:
Por álagu Ételszinezéket cukrásati kellék boltban találsz Fővárosban van ilyen.Vidéken cukrászati üzenben érdeklödj h adnak e el vagy ott kérj tanácsot h honan tuddnál te be szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!