Finom lehet-e ez a valami?
Figyelt kérdés
Valami édesre vágyom, de nincs kedvem boltba menni. Van itthon vaníliás puding és kakaós piskóta, de szeretném kicsit felturbózni. Ha tojássárgáját cukorral simává keverek, és berétegezem egy tálkába valahogy így: piskóta, tojás, puding, piskóta tojás puding, akkor szerintetek finom lesz? :)2012. ápr. 23. 17:12
1/6 anonim válasza:
ööö..nem.
esetleg a pudingot a tojással főzd meg.
Vagy túrbózd mással: tajszínhab, gyümölcsök, csokidarab stb
3/6 anonim válasza:
A tojást én is kihagynám. Van a piskótában éppen elég.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én a nyers tojásban nem bízom. (Csak a frissben, vidéken a tyúk alól!)
A bolti tojás EU szabvány szerint 180 napig eladható!
5/6 anonim válasza:
A tojássárgája cukorral magában is isteni! Kölyök koromban sokat ettem, egyben kiváló vasforrás is!
6/6 mustafa33 válasza:
A fehérjét is verd ki habnak vaníliacukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!