Sonkás-sajtos kelt kifliket le lehet fagyasztani, finom marad olvasztás után?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 10:52
1/1 anonim válasza:
Minden kelt tésztát le lehet fagyasztani. Ha a zacskóban hagyod,amíg kiolvad,akkor is jó. De ha beteszed egy-két percre a mikróba,akkor olyan lesz,mintha frissen sült volna. Csak akkor rögtön meg kell enni,mert ha kihűl megkeményedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!