Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet sajtot pirítani?

Hogyan lehet sajtot pirítani?

Figyelt kérdés
amikor melegszendvicset készítek, néha megpirul a sajt is, mert a szélére tettem. hogyan tudnám megcsinálni azt, hogy csak sajtot pirítok magában?
2009. jún. 21. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
olyat szoktam én is csinálni, mert nagyon szeretem a sajtot:) simán seprenyőben, vastagabb szelet, és sokat fordítgatni, két fakanállal. nem baj, ha nem marad egyben, úgysem fog, nekem sosem sikerült.. össze lehet gyűrni, úgyis egybesül. egy kisebb szelet kb 5 percig tart nálam, de ha bevágod egy tányéron a mikróba 6-7 percre, akkor is ezt kapod. L/16
2009. jún. 21. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
hú..hát leragadni,leragad majd azt tuti.. én nemtudom:D szerintem pici forró vízre beledobod,vagy nemtudom. de szerintem húsokon,pizzán inkább így jobban megpirul,azt majd max leszeded
2009. jún. 21. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikróba rakod egy tányérra, és pár percig mikrózod. Én virsli mellé szoktam. Nagyon fincsi.
2009. jún. 21. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosabban mikróban grillezed.
2009. jún. 21. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Teflonos serpenyőben szépen megpirul, és nem ragad le. Csak arra kell figyelni, hogy van olyan fajta sajt, ami nem barnul pirulás közben, így ha már világosbarna, akkor már égett íze van.
2009. jún. 22. 23:30
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! az a baj, hogy nekünk a mikró kb 14 éves, igy nincs benne még grillező üzemmód
2009. jún. 23. 00:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én grillezés nélkül szoktam, de valamelyik sajt tényleg nem jó ehez.
2009. jún. 23. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szendvicssütő vagy gofrisütő, abba beteszed a sajtot (sokfélét kipróbáltam már, de a Trappista a nyerő, mert az jó zsíros), pár percig sütöd, isteni lesz!
2009. jún. 23. 09:15
 9/9 A kérdező kommentje:
nem fog megégni? vagy csak kb 15 mp-re kell betenni?
2009. jún. 23. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!