Botmixerrel lehet jégkockát aprítani?
A kérdés ártatlanul őszinte, de az elképzelés, szerintem nem jó.
Legjobban a 21:57-es válasz tetszett. Humoros volt, de gyakorlati tanácsban a 21:42-es válaszolóhoz csatlakozom: Az látszik a legpraktikusabbnak.
De azért ne keseredj el, spenót vagy babfőzelék pürésítéséhez még mindig az az ideális!
A botmixer egy turmix csak nem tálas hanem "kézi".A turmixok és a botmixerek nem elég erősek ilyen dolgokra , a pengéik sem jégkockához vannak tervezve hanem zöldség , gyümölcs aprításhoz.
Amivel lehet jégkockát és keményebb dolgot aprítani az az aprító gép.Ilyennel lehet jégkockát , diót , mogyorót darálni.
én egy erős nejlontasakba tennék (pl. hűtőtasakba), és sodrófával vagy klopfolóval aprítanám szét. Max. ezt darabolnám tovább a mixerrel.
A kézimixer kapacitása nem olyan, mint a turmixgépeké, ráadásul kevés olyan van közöttük, amelynek a kését újra tudod éleztetni. Szóval, én nem kockáztatnék.
Sajnos, nagyon felmentek a botmixerárak, lasan már drágábbak, mitn a turmixgépek, pedig nem tudnak annyit (vagy mást tudnak).
Krémlevesekhez viszont ideális, mert nem lesz teljesen folyós az étel, néhol maradnak kisebb darabok benne - és én pont úgy szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!