Ez így működne? Tapasztalat? Arra gondoltam, hogy csinálok jégkockát, de nem csak vizet töltök bele, hanem vizet, meg beleteszek gyümölcsöt, pl egy szőlőszemet, vagy egy málnaszemet.
Figyelt kérdés
Vagy citromlét víz helyett vagy cukrosvizet, vagy rostos őszibaracklét víz helyett. Ez hülye ötlet? Megfagyna rendesen?2009. jún. 19. 14:21
1/8 anonim válasza:
Persze hogy megfagy! Ha neked jó akkor miért lenne hülye ötlet! Próbáld ki és meglátod.. :-)
2/8 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet! :) Biztos megfagy. Nekem a gyümölcs a jégben tetszik! :)
4/8 anonim válasza:
ha nekem sikerült,neked is fog;)
5/8 anonim válasza:
Én is így csinálom:) Citromos vizet, vagy sima citromlét szoktam fagyasztani, vagy gyümölcsös jégkockát csinálok, stb.. nagyon dekoratív :D
6/8 anonim válasza:
Természetesen! Én sűrű citromleves vizet szoktam fagyasztani, és beleteszek citromfű-leveélkét. Baromi jól néz ki, és még finom is! Sok sikert!
7/8 anonim válasza:
juj ez nagyon jók:D
feltétlenűl ki kell próbáljam énis:D
8/8 anonim válasza:
mi tavaly nyáron meggy meg eperdarabokat tettünk a jégkockatartóba, felöntöttük vízzel és megfagyasztottuk. limonádéban nagyon jól nézett ki, de még egy pohár sima csapvizet is nagyon jól fel tudott dobni =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!