Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a véleményetek a Peterhof...

Mi a véleményetek a Peterhof késekről?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Olcsó, hiszen 6 részes sorozatot árulnak annyiért, mint egy közepesen jó bicska. Szerintem TV-SHOP minőség lehet.

Nálam a jó kés a DICK, MORA, Victorinox, (esetleg Fiskars) kategóriánál kezdődik.

2012. ápr. 11. 23:53
 2/7 A kérdező kommentje:
FISKARS Primo késkészlet 5 db-os, ehhez mit szólsz?
2012. ápr. 12. 00:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Az már elég tűrhető kategória, jó minőségű és keménységű acélból készül és 8 ezer alatt megkapható. Az ötféle kés jól kiszolgálja egy konyha mindennapos feladatait. Persze egy jó fenőacél is jó, ha van a háznál :)
2012. ápr. 12. 00:18
 4/7 doboszoli ***** válasza:

Tanácsként:

Ne vegyél olcsónak tűnő nevetlen késkészletet, mert csak porfogónak jó, akármit ígérnek a reklámban.(titánium, teflon bevonat, "örökélű")

Egyetértek az első válaszolóval, konyhára se add alább a Fiskars-nál.(mondjuk komolyabb munkára ez is alkalmatlan)

2012. ápr. 12. 05:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondjatok olyant ami jó és nem túl drága.
2012. ápr. 12. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:

A Dick kések elég jók és szerintem megfizethetők.

A vágóhídon is ilyeneket használnak a hentesek (legalábbis akiket én ismerek).

Fontos megemlíteni, hogy a késeket mindig gondozni, azaz élezni kell, és néha nem árt köszörűssel megéleztetni, nem csak otthon fenegetni. Akkor igazán jók és hosszú életűek lesznek.

2012. ápr. 12. 15:16
 7/7 anonim válasza:
A TOJIRO kések nagyon jók, nem túl olcsók de megéri az árukat. Azt hiszem itthon csak az extrametálnál lehet kapni.
2012. máj. 14. 22:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!