Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Honnan tudjam a már megfőtt...

Honnan tudjam a már megfőtt tojásról, hogy romlott-e?

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Feljön a víz tetejére!! Gázos rohadás miatt!!
2009. jún. 9. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem pucolás, és szeletelés közben mindenképp kiderül. Akár szín, szag...
2009. jún. 9. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Bontsd ki!
2009. jún. 9. 22:08
 4/7 anonim válasza:
18%
ha megeszed, és hasmenésed lesz tőle, akkor megromlott, egyébként meg jó étvágyat :D
2009. jún. 10. 01:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes őket felhasználás előtt meglötyögtetni, állítólag a zápnál másmilyen érzés...Amelyiket gyanúsnak érzed azt ne főtt tojásnak csináld meg, hanem máskor amikor fel tudod nyitni és külön tálka kell őket mindig kiszedni, nehogy a jók közé beöntsd.

Egyébként a színéről, szagáról rájössz.

Ha beteg is leszel tőle akkor hányás, hányinger, hasmenés, szédülés ilyesmi lehet. Ha esetleg a szalmonellától tartasz egy orvos mondta nekem, hogy magától is elmúlik 4-5 nap alatt, ha esetleg nem fordulsz orvoshoz mert nem gyanítod hogy az áll a háttérben.

Nem kell aggódnod.

Különben is ha nem tárolod túl sokáig a tojásokat akkor nem lehet probléma nekünk még nem volt közte soha rossz tojás.

2009. jún. 10. 03:15
 6/7 anonim válasza:

Ha már nem ismered meg, és nem emlékszel, hogy mikor főzted meg, akkor inkább dobd ki! Nem ér annyit az egész!

Amúgy nem tudom, hogy hány napig áll el a megfőtt tojás egy hűtőben?

2009. jún. 17. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:
A szagáról, akk megromlott ha büdös...
2009. júl. 31. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!