Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A már megfőtt tésztát le...

A már megfőtt tésztát le lehet fagyasztani?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, de csak ha kihült. Nekem is maradt hétvégén egy csomó cérna metéltem, kihült, bezacskóztam, és be a fagyóba. Ha újra sor kerül rá, csak tálba teszem, és szoba hőmérsékleten hagyom kiolvadni. De lehet belőle egy kis varga béles is.
2011. ápr. 5. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, ha meztelen:)
2011. ápr. 5. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én gombás-húsos tésztát is fagyasztottam le, semmi baja nem lett.
2011. ápr. 5. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,le lehet és sokan le is szokták fagyasztani. Nekem egyszerűen nem ízlik már utána, mert olyan furcsa ízű (és állagú) lesz.

2011. ápr. 5. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is mindig lefagyasztom,még a milánóit is. Csak akkor lesz furcsa ízű,ha szétfőzöd a tésztát.
2011. ápr. 5. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2011. ápr. 5. 12:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!