A tengeri uborkából lehet e salátát csinálni?
Figyelt kérdés
Munkatársam hozott nekem és ojan gusztán néz ki. Úgy gondoltam a rántotthús mellé jó lenne.2012. márc. 5. 09:58
1/11 anonim válasza:
A tengeri uborka egy állat. Biztos, hogy azt hozott?
2/11 anonim válasza:
A tengeri uborka nevével ellentétben egy állat. Valahol Kínában talán meg is eszik, de nem salátának.
3/11 anonim válasza:
Attól félek valamit összekevertél, a tengeri uborka egy állat, és csak az alakja miatt kapta ezt a megtévesztő nevet. És bár elvileg ehető, mind a szaga mind az íze borzalmas.
4/11 anonim válasza:
Akkor az eredeti kérdésed máris tárgytalan. :)
Amúgy kamu.
5/11 anonim válasza:
Tengeri uborka az egy állat, de mivel rohadt büdös nem tudom hogy van gusztusod megenni. Igaz ehető mert van aki eszi. És a hasad nyilván azért megy mert a szervezetednek ez idegen anyag szinte.
6/11 anonim válasza:
Úgy néz ki, mint egy nagyobb adag széklet... akinek van gusztusa hozzá...
Szerintem is kamu kérdés
7/11 anonim válasza:
A tengeri sünt megeszik Európa több országában is , de tengeri uborkáról nem tudok.A tengeri uborka egy gyűrűs féreg , olyan mint 1 giliszta csak nagyobb és vastagabb.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem kamu tényleg megy tőle a hasam
2012. márc. 5. 11:32
9/11 anonim válasza:
Bear Grylls is megkóstolta és behányt egy falattól rögtön.....
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!