Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A felvágottak, a virsi,...

A felvágottak, a virsi, krinolin stb. főtt húsból készülnek?

Figyelt kérdés
Nem gond ha a virslit nyersen megkóstolják a gyerekek?
2012. márc. 1. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezeknek egy homogén massza az alapja, amiben nyers bőrke, fej, állományjavító, ízfokozó stb. van benne (tisztelet a kivételnek, van 70% hústartalmú virsli is!), és amit betöltenek műbélbe vagy műanyagba.
2012. márc. 1. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem gond.

A parízer ugyanaz pl, mint a virsli, még sem szokott senki sem parízert vagy pl turistát főzni...

2012. márc. 1. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
ugyan az. Amúgy meg a kolbász nyers, mégis eszik.
2012. márc. 1. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

ehető mindegyik főzés nélkül is. a virslit pl csak melegíteni kell, nem főzni.

nyugodtan adhatod nekik "nyers" állapotban is mert valójában nem nyers. sőt agyon van dolgozva...

2012. márc. 1. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A virsli (meg a többi hasonló) betöltés után abálva lesz, ezért nem nyers.
2012. márc. 1. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. márc. 2. 09:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!