Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha otthon aszalom a gyümölcsöt...

Ha otthon aszalom a gyümölcsöt miért barnul meg? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
A bolti aszalt gyümölcsök nem barnulnak meg (pl.:banán).
2009. jún. 6. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
citromlébe kell bele tenni vagy bekenni vele.
2009. jún. 6. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
mert még van benne nedvesség, a napon kéne szárítani, esetleg kipréselni kicsit, összenyomni, lapítani. a gyümölcscukor kiválik és az barnul meg, plusz a savak hatására
2009. jún. 6. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!