Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Még felhasználható a Kefir?

Még felhasználható a Kefir?

Figyelt kérdés
A Kaukázusi kefir a hűtőbe volt úgy ahogy ajánlották nekem tartani ha nem használom elfeledkeztem róla és mikor használni akartam egy szivacs szerű vagy inkább vata szerű gomba keletkezett rajta. Levettem róla a gombát megtisztítottam és tejbe tettem. A kérdésem az lenne hogy ennek ellenére még ugyan olyan lesz vagy inkább vegyek másikat és dobjam ki?

2012. febr. 17. 23:25
 1/1 anonim ***** válasza:

én nem tartanám hűtőben. a gombának meleg kell. ha megmostad, és tejbe tetted, próbáld ki szobamérsékleten

tartani.

2012. febr. 20. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!