Hogy tároljam a konyhában a marcipánt, hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 20:28
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi ezt kifogom próbálni! És ha már kiszáradt az már sosem lesz egynemű? Pl ha megmelegítem kicsit?
2012. febr. 15. 20:35
3/5 anonim válasza:
ha nagyon kiszáradt egy kevés fehér vajjal összegyúrva újra visszanyeri a lágyságát, vízzel nem szabad
ha annyira nem száradt ki, elég egy picit megmelegíteni mikroban, majd átgyúrni és rögtön felhasználni
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan tehetsz hozzá vizet is, ha nagyon kiszárad, de csak 1-2 cseppet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!