Egy ételen belül csirke és disznóhús?
Figyelt kérdés
Mondjuk pörköltbe? Nekem fura a gondolat (csak eszembe jutott), szerintetek durva? Van olyan nemzet amelyik készít ilyet? Tudom hogy más húsoknál szoktak keverni, pl disznó + marha.
Kétféle állat húsa egy ételen belül. Tudtok egyéb példákat?
2012. febr. 11. 18:57
1/4 anonim válasza:
a férjem csak a disznót eszi, megfőzöm neki a csirkepörköltben, észre sem veszi.
2/4 anonim válasza:
Csirkét még nem, de pulykát már főztem össze disznóhússal.
Mind a kettőből kefés "cafat" volt, és összefőztem pörköltnek.
3/4 anonim válasza:
Azért nem szoktuk összefőzni, mert eltér a főzési idejük. Még a fiatal malachúst is tovább kell főzni, mint a csirkét.
4/4 anonim válasza:
Ja hát tökre nem ez volt a kérdés utolsó... Ezzel szerintem mindenki tisztában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!