Hogyan ízesítsem a csirkét?
Pác: Egy citrom leve, 1-2 gerezd fokhagyma apróra vágva v préselve, Kevés olaj, só, bors, kakukkfu.
Besózod a húst a pácban állni hagyod 15-20 percig. Teflonos serpenyóben,grillen v kevés olajban megsutod
fokhagymás joghurtban is állhat, finom és porhanyós lesz.
bekenheted kecsappal, mustárral is, azok is jól beivódnak a húsba pár óra állás után.
vegyél többféle fűszerkeveréket, pl az aro Gyros-hoz való nagyon finom. Próbáld meg mindog máshogy elkészíteni, pl egyik nap rántva, aztán édes-savanyú mártással(uncle ben's) utána sülve, vagy ledarálva fasírtnak.
Neten nagyon jó receptek vannak.
Boltokban vannak zacskós alapok(knorr, maggi, stb) ezek is egész finomak, és olyan rézletesen van leírva az elkészítés, hogy egy ovis is megérti, szóval nem ronthatod el:) Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!