Ilyen párlóedényben megpárolódik a halfilé?
Figyelt kérdés
Biztos nagyon hülye kérdés, bocsi, de tényleg nem tudok főzni (a tésztafőzésben és hússütésben kimerül a tudományom egyenlőre). Holnap egyedül kellene halat párolnom, van ilyen pároló edény, hogy alá vizet kell tenni, ezen van egy lyukacsos kosár, gondolom abba kell a halat tenni :D Azt szeretném kérdezni, hogy a fagyasztott halfilét is meg lehet így párolni? Mert eddig csak zöldséget csináltam. Hekkről van amúgy szó és az tudom, hogy előtte ki kell ereszteni a fagyból :D
Kösziii!
2012. febr. 6. 20:10
1/4 anonim 



válasza:





Igen, nekünk is van olyan és én szoktam benne halat is csinálni.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi! és kb. mennyi idő kell neki?
2012. febr. 6. 20:41
3/4 anonim 



válasza:





Ha kiengedett sózd be, egyéb fűszerekkel is megszórhatod és hagyd állni néhány órára.
A párolás ideje attól is függ, hogy a filé milyen vastagra van szelve. Ha egész vékony, akkor 5-10 percnél több idő nemigen kell neki.
4/4 A kérdező kommentje:
köszike :) halfűszerrel fogom szerintem, esetleg fokhagymaa :)
2012. febr. 6. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!