Ennétek forralt vízben feloldott leveskockát, meg levestésztát csak úgy natúrba?
Figyelt kérdés
Kolis vagyok, csori:S :D marhára nincs pénzem. De ez van. Leveskocka, meg levestészta:) végülis, ha felforralom a vizet, közben elmorzsolom benne a leveskockát, meg teszek bele levestésztát...az már majdnem olyan mint egy zacskós leves nem?2012. jan. 5. 23:06
11/23 anonim válasza:
Én is így szoktam levest csinálni.. Max ha van egy kis zöldségem, még az is mehet bele. Én is csóri vagyok, nyugi..
12/23 anonim válasza:
Szerintem rémesen hangzik, nem tudsz legalább valami csontot vagy egy répát vagy hagymát beletenni?
13/23 anonim válasza:
Ha beteg vagyok és nincs étvágyam, akkor ilyeneket szoktam enni. Általában ilyenkor jól esik a forró sós "lötty".
14/23 Andizsuzsi válasza:
Szerintem a zacskóban is pont az van, mint a leveskockában, legfeljebb egy kicsi szárított zöldet dobnak még hozzá. Ha ízlik, edd nyugodtan.
15/23 anonim válasza:
Én sokszor csináltam ilyet, amíg nem voltam férjnél, és lusta voltam valami értelmeset főzni. Nagyon finom, semmi baj vele.
16/23 anonim válasza:
Mikor már majdnem megfőtt a levesben a tészta, egy megtisztított sárgarépát szinte hajszálvékonyra felszeletelve beleszórsz a levesbe.Nagyon hamar megfő a répa, és ha még apróra vágott petrust is szórsz bele,sokkal finomabb lesz, mint a zacskós leves.(Polcz Alaine szakácskönyvéből tanultam)
17/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!!
Megcsináltam marha fini lett:)
Úgy sem érek rá sosem suli, meg munka mellett :S sajna
Meg persze csóri is vagyok:S
Köszi nektek!!
Jóátvágyat:)
2012. jan. 6. 11:29
18/23 anonim válasza:
Én nem vagyok leveses, de múltkor halálomon voltam 40 fokos lázzal 10 takaró alatt is fáztam és rám jött a levesezhetnék, nem volt levespor csak ilyen kocka - fél literes bögre be a mikróba, bele a kocka és kész is. Finom és meleg:) Szabályosan jobban lettem utána :)
19/23 anonim válasza:
Nagyon olcsó levesbetét tehetsz bele, pl egy májkrém, 1 tojás, kis zsemlemorzsa, só, bors, összkevered, és golókat szaggatsz a vízbe.
Vagy grízgaluskát, egy tojás, gríz amennyit felvesz, só bors.
Vagy veszel egy kis borsót, belefőzöd.
Vagy veszel 3 szem krumplit, apró kockára vágod, belefőzöd.
Én szoktam iyleneket készíteni, ezekkel kicsit laktatóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!