Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A spárgát mindig meg kell...

A spárgát mindig meg kell pucolni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mindkét fajtát -a zöldet és a fehéret is- meg kell pucolni? És teljesen meg kell hámozni, vagy csak amíg könnyen lejön?
2009. máj. 19. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:
csak a fehér spárgát kell meghámozni, azt is hajszál vékonyan. A zöldnek csak a fás részét kell levágni.
2009. máj. 19. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!