Hogy süssem a gesztenyét, hogy meg is tudjam pucolni?
Figyelt kérdés
Eddig serpenyőben, gázon sütöttem fedő alatt. Egy vágással bevagdalva a laposabb felén, de valahogy az idei gesztenyével ez nem jön be. Próbáltam, hogy vizet spriccelek rá és úgy sütöm, vagy mikor kész nedves konyharuhával leterítem, de eddig semmi...2009. szept. 30. 16:24
1/3 anonim válasza:
A gesztenyét megmosom, azután darabonként bevágom. A gáz lángjára teszek egy lyukacsos elosztót, abba beleterítem a gesztenyét, letakarom egy lábassal /fedő nem elég!/ és nem túl nagy lángon sütni kezdem. Egy idő után a másik oldalukra fordítom őket. Így már könnyebb megtisztítani.
2/3 anonim válasza:
A gesztenye tetejét négy rétben bevagdosom. ezután vízzel teli edénybe teszem, és hagyom ázni 1-2 órát. Majd lecsepegtetem, bele a tepsibe, előmelegített sütőbe kb 180-200 fokon készre sütöm. Hamar, kb 15-20 perc alatt kész.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi, megpróbálom!!
2009. szept. 30. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!