Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért reped el sütéskor a bejgli?

Miért reped el sütéskor a bejgli?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
túl száraz
2011. dec. 18. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy nem szurkáltad meg vagy nem kelesztetted meg rendesen a sütés előtt
2011. dec. 18. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha meg is reped, még forrón össze tudod nyomni, nedves konyharuhába tekerve. Valamit ment így a helyzeten.

Sütés előtt megszurkáltad?

2011. dec. 18. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem jól kelesztett tészta, nem lett eléggé megszurkálva (úgy kell h a tu átszúrja. Koppanjon a tepsin) Vagy nagyon nedves a tolteléked.
2011. dec. 18. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg igy csinálni:


[link]

2011. dec. 19. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott megrepedni, ha több a cukor, vagy nem lett megszurkàlva, meg amit a többiek is leirtak.
2011. dec. 21. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Szurkáld meg a tetején is, ha eddig nem tetted(mármint sütés előtt), nem fog látszani, viszont sokkal szebb lesz, mert nem reped szét
2011. dec. 30. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!