Miért reped el sütéskor a bejgli?
Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 14:03
2/7 anonim válasza:
Vagy nem szurkáltad meg vagy nem kelesztetted meg rendesen a sütés előtt
3/7 anonim válasza:
Ha meg is reped, még forrón össze tudod nyomni, nedves konyharuhába tekerve. Valamit ment így a helyzeten.
Sütés előtt megszurkáltad?
4/7 anonim válasza:
Nem jól kelesztett tészta, nem lett eléggé megszurkálva (úgy kell h a tu átszúrja. Koppanjon a tepsin) Vagy nagyon nedves a tolteléked.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Nekem akkor szokott megrepedni, ha több a cukor, vagy nem lett megszurkàlva, meg amit a többiek is leirtak.
7/7 anonim válasza:
Szurkáld meg a tetején is, ha eddig nem tetted(mármint sütés előtt), nem fog látszani, viszont sokkal szebb lesz, mert nem reped szét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!