Hogyan kell kiszámolni? A hozzávalók alapján mennyibe van ez a süti? 35 dkg liszt,25 dkg porcukor,20 dkg vaj, fél cs. Sütőpor,1cs. Vaníliás cukor,3 tojás,15dkg dió
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 09:50
11/12 anonim válasza:
és persze nem vitás, hogy a házi sokkal finomabb, én csak a kényelem miatt ajánlottam a metrós készet, de már kiderült, hogy nem arról van szó.
12/12 anonim válasza:
És ha valakinek / valaki helyett készíted, miért nem írod meg neki az alapanyagok listáját, ő megveszi, te pedig megsütör. Csak azt kell kitalálnod innen, hogy a munkáért és az energiáért mennyit kérj.
Ha ajándék vagy meglepi, akkor nem szóltam semmit.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!