Hogy kéne felvernem a tejszínt?
Mostanában az a problémám, hogy mikor robotgéppel habverek, a tejszín (ami 30%os és jól be van hűtve) teteje már elkezd "összeugrani", míg az alaja tök folyós marad :S.
Nem tudom felhasználni, mert az egész egy lekevert sz*r lesz.
Nem tudom mi a probléma, új robot gépet vettem, de nem hiszem, hogy amiatt lenne...
Én mindig szoba hőmérskletű tejszint verek fel. Nekem igy sikerül. Sokat számit az is,hogy hány százalékos 20-30 % os szoktam venni.
Lehet,hogy a cukor miatt ha teszel hozzá. soha ne egyszerre,hanem kanalanként tedd hozzá...
soha nem teszek hozzá cukrot, tejszínhab töltelékeket szoktam csinálni, a tejszínhabbal csak lazítok/lazítanám az alapkrémet
szobahőmérsékleteeeeen??? O.o
wow, villával?
ezek a nagyik a legjobbak :)
megpróbálom, bár egyszer már próbáltam lassabb fokozaton, eredménytelenül
persze, sőt úgy is próbáltam, hogy föl-le is mozgattam
lehet marad a kézi habverő...
Én mindig megdöntöm a tálat, amiben verem, kb 45 fokban tartom, és a gépet is. Így nagyobb felületen éri a habverő a tejszínt.
Mondjuk hullalát használok, azt mindig sikerült felvernem.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!