Hogyan kell főzni a durum tésztát?
Figyelt kérdés
miben más, mint a hagyományos tojásos tészta elkészítése?2009. máj. 12. 20:18
1/2 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: amikor felforr a sós víz, belerakod a tésztát, újraforrástól számítva 1 percig (nem tovább) főzöd, majd elzárod alatta a gázt. Néha megkevergetve addig "áztatod", amíg puha nem lesz. Ez kb. 10 perc.
2/2 anonim válasza:
kb 10 percig kell főzni, nem kell tovább, sokkal hamarabb kész van, mnt a hagyományos tojásos tészták! én a kisfiamnak / 9 hós/ szoktam ilyet főzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!