Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposnak mennyi durum...

8 hónaposnak mennyi durum tésztát adhatok és hogyan? Milyen szószfélét önthetek rá?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:

kb. 200 grammokat szoktak enni a kis tálkájába önts ki tésztát szárazon . Annyit főzz ki olivaolajos sós vizben.

öntet?

ha már eszik tejszint akkor lehet vajon párolt hagyma és vegyeszöldségek apritva tejszinnel beforralva kis sajttal

lehet halas -pl. tonhalas, harcsás, lazacos- kicsit pépesitve

baba bolognai-t is lehet főzni kb. negyed kiló darált hús bio par. püré és zöldfüszerek + répa és zeller ez lehet egészben a végén kiveszed és a répás húspépet több kis adagban lefagyasztod mert sok adag lesz belőle.

2011. jan. 3. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én 8hónaposom alig eszik meg 3-4 kanálka bébikaját.Ezért nem fözök neki.. Ő üveges kaját eszik. 200gramm.. de csoda lenne:) Tésztát még nem is evett..MA csirkemelles rizottó lesz az ebéd..Ő még napi 6-7szer szopizik...
2011. jan. 3. 11:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Az én 8hónaposom annyit eszik,h azt bébikajával nem lehet bírni anyagilag:)Mikor azt kapott+egy almára még szüksége volt...napi 3x ez b*szott sokba kerülne:),így nekem már megéri főzöcskézni.Ő már csak reggel este szopizik...

Köszönöm a tésztás ötleteket.:)

2011. jan. 4. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!