Akik szoktak grillezni, milyen grillezőt érdemes venni?
Karácsonyra gondoltam, hogy a férjemtől azt kérek. Nagyon szeretem a grillezett zöldségeket, de sima serpenyőn tudtam eddig csak készíteni, és hát így nem az igazi. Ha van grillgéped, megírnád milyen (esetleg link róla), és hogy elégedett vagy-e vele?
Köszi
Köszönöm mindkettőtöktől a hasznos információkat! Ha nem tudtok épkézláb tanácsot adni, minek irkáltok a témában?
Mellesleg nem a grillsütő miatt büdös, mert serpenyőben is az, sőt ott még oda is ég. Nyilván nem lehet szagtalanul főzni.
Szia nekem elektromos Tefal van.. Rendszeresen használjuk. Hús sütésre zöldségre azért nem mert nagy a grill rácsok között a rés ,és a szeletelt zöldség leponyogna.
Vannak olyan grillek is aminek sima lap a grill sütő része és az aljába kis tálak vannak amikben lehet sajtot grillezni. Ha nekem már nem lenne akkor ilyet vennék mert a zöldségeket is meg lehet csinálni: Csak 10 éve még nem volt ilyen. Nem fogyaszt többet mintha a sütöt használnád.
Persze azt mindenki tudja ,hogy a fa szenes az igazi. De ez valamiért jobb mint a sütöben grillezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!