Sült zöldségköretet csinálnék, hogyan?
Figyelt kérdés
mozzarellás csirkéhez gondoltam ki, hogy ilyen vegyes zöldségköretet csinálnék, amik játszanak: bébikukorica, bébirépa, kukorica, gomba, esetleg van ilyen fagyasztott répa, brokkoli, karfiol mixem is. De, hogy lesz a fagyasztott/konzerves cuccból fincsi köret?
nincs wokom, max serpenyőm, kösz a tippeket
2011. okt. 5. 13:09
2/3 anonim 



válasza:





Nem kell hozá wok. Sima serpenyöben kevés oliva olajon piritsd át épp csak anyira ,hogy jól felforrosodjon a zöldség Ha van otthon szója szószód,vagy édes savanyú akkor 1 evő kanálnyit tegyél a zőldségekre,mielőtt kész lenne. Evvel is forgasd át.
3/3 anonim 



válasza:





Én fedő alatt "saját levében" és egykis margarínon szoktam átpárolni. Sóval ás ízvarázzsal.
Aztán leöntöm a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!