Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nem értem! Hogy van ez?

Nem értem! Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a zselatinnak 35 fok az olvadáspontja. Akkor hogy lehet, hogy a gumicukor mégsem olvad meg olyan könnyedén?
2011. szept. 19. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
talán mert a gumicukor nem tiszta zselatin?
2011. szept. 19. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

A gumicukorban van cukor is. Aminek jóval nagyobb az olvadáspontja.


Esetleg a gumiarábikum, színezék, kukoricakeményítő, kókuszolaj, egyéb zsírsavak észterei miatt is.

2011. szept. 21. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!