Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha egy csajt le akarsz venni...

Ha egy csajt le akarsz venni a lábáról, mit főzöl neki?

Figyelt kérdés
Meghívtam kajálni, és nekem kéne kaját csinálnom, de elég elveszett vagyok ezen a téren:P
2011. szept. 14. 16:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A hölgyek többsége szereti a csirkemellet, és a mártásokat.

Ebből indulnék ki.

És fehérbort kínálnék neki(elvileg az a nőies),de előtte mindenképpen megkérdezném,hogy a szárazat,vagy az édeskésebb fajtákat szereti-e.

2011. szept. 14. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Szilvás buktát, mer szereti.
2011. szept. 15. 01:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én lány létemre inkább eszek egy jó sult karajt v iesmit. Nem nem vagyok kovér csak szeretek enni. Am engem már az levesz a lábamról ha egy pasi foz nekem. Inenntol kezdve csak bónusz hh eheto v esetleg még finom is. Lényeg a szándék
2011. szept. 15. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem egy stanglit a tuskóból bevágtam és belerektam a kóbit! Tátva maradt a szája, azóta már a feleségem...a lényeg ne gondolj nagy dolgokra, a kevesebb néha több!!
2011. szept. 17. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem süss palacsintát, és kész :D

Azt mindenki imádja, mivel ha pl. nutella fan, akkor azt rak bele. Ha imádja a túrót, akkor azt..

2011. szept. 17. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 mustafa33 ***** válasza:
Kezd egy gyűszűnyi Alpen rummal, estleg cseh Key rummal (vagy más valódi cukornádból készült vaníliásal de minde estben nagyon simával) azután semmi előétel, két darab klasszikus 25 dekás sült pisztráng (fej nélkül! az irdalásal vigyázni, nem átvágni apróra a szálkákat mert a pisztrángból szálkamentesen le lehet fejteni a húst ha azok nincsenek elvagdosva!) a halat fejezd le, kapard le a pikkelyeket, legjobb folyó vízcsap alatt vagy edényben víz alatt így nem pereg szanaszét a konyhán, keverj össze két kanál lisztet két kanál búzagrízel egy kanál pirospaprikával, a halat irdald meg de csak a vastag húsát, sózd meg, a lisztes keverékben hempergesd meg, szórj a hasába is, süsd meg forró olajban, pirosra, de ne sokáig, a farka meg az uszonyai legyenek ropogósak (ezzel kel kezdeni az evést (kézel!) csepegtesd meg citrommal, fris kenyérel tálald (ha besikerül nyelnei egy szálkát, mindjár egyen rá sok kenyeret) két villával, a húsát a hal közepén húzódó csíknál kell srégan hátrafele lefejteni, így a gerince a szálkákal egyben marad. Utána tokaji furmintot ajánlanák, deszertnek tejszínhabba mártogytott epret (egymást etetve) és 4 puttonyos aszút. Az enyémnél az is bejött hogy a pisztrángokat magam fogtam, de ez mellékes. Semmi estre sem szabad tésztával traktálni, mert "nem akar hízni" meg miegymás, az egyszerű kajákat meg nem jó tudni, mert akkor mindig főzhetsz. De olyan típus is van akinek az tetszik ha elrontod és rendelsz egy pizzát, ezután elhatározza, hogy majd ő kézbe vesz (és felhizlal), de ezek már talán kihaltak a dínókal.
2011. szept. 29. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!