Budapesten milyen éttermek vannak, ahol fix összegért annyit eszel, amennyit akarsz?
Na ha én azt most tudnám kapásból... Pedig tudok egy jót, csak nem tudom megvan-e még. 2006-ban még biztos ott volt, ott voltunk céges bulin, de én nem pesti vagyok, így most megpróbálom kézzel lábbal elmagyarázni, mert én csak fél évet laktam ott. Szóval van az az út (nem jut eszembe a neve), amin a Blahától a Keleti felé lehet eljutni (ahol a buszok is mennek), és ha a Blahától indulsz, akkor az út jobb oldalán van az étterem, elég nagy és észre lehet venni, inkább a Blahához közelebbi felén van.
Bocs, tudom, hogy nem mentél sokra az én útbaigazításommal (általában nem tudom jól elmagyarázni, hogy mi merre van, így meg pláne nem, hogy nem is ott élek), csak beugrott, hogy nekem nagyon tetszett ez az étterem, mindenféle kaja volt, köztük hagyományos (pörköltek, sült húsok, stb.) és igazi különlegességek is (pl. cápa).
Fuji, japán szusi étterem, 4000 forint
The Beer cellar, 2700 Ft- Ráday utcánál
Rákóczi grillház, 2500 Ft- ital nincs benne
Mongolian Barbecue, 3500 Ft, Déli pu-néá
A másik 3-ban az italok is vannak, én ezekről tudok
A mongolian barbecue-t ajánlanám. Pár éve nagyon fasza kis hely volt.
Sajnos rég voltam ott, de imádtam.
Első: Köszönöm az igyekezeted, de igazad van, tényleg azt írtad, amit tudok :)
21:34es : A Beer Cellar jól néz ki, köszönöm ^^
21:53as : Noigen, de azért nem mindegy, hogy melyik Trófeában, mert Újbuda nincs közel, az Erzsébet Királyné útjai lenne a legoptimálisabb. De azért biztató, hogy lesz hely (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!