Hogy csináljátok a töltött káposztát úgy hogy ne legyen vizes a szaftja de a hús se legyen száraz?
Figyelt kérdés
Mert édesanyám valahogy mindig úgy készíti el hogy szaft nincs egyáltalán csak ilyen vizes lé és a hús meg tiszta száraz.2011. szept. 11. 08:38
11/11 anonim válasza:
Én rétegenként szoktam lerakni, tehát a pörköltalappal kezdek( ha szalonnás annál jobb) aztán az aprókáposzta, erre szórok kevés lisztet esetleg még fűszerpaprikát, jöhetnek a töltelékek, megint káposzta, liszt, töltelék stb...így a végén nem kell rántogatni és pont jó leve lesz! nosza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!