Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mélyfagyasztott pizza, hogyan?

Mélyfagyasztott pizza, hogyan?

Figyelt kérdés

Rutinos háziasszonyoktól kérdezném hogyan kell sütni a fagyasztott pizzát, hogya tészta ne száradjon ki? Mire a teteje megsül az alján a tészta nem szakad, hanem törik, vágni alig lehet.

Mindegy milyen márkájú pizzát vásárolok.

A sűtő egy régi klasszikus gázsűtő, csak alulról melegit.

Be kell kenni valamivel? Min süssem (rács, tepsi, sűtőpapir)?

2011. aug. 15. 13:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%

"végre egy kaja amit én is el tudok készíteni" - a mirelit pizza. Hát ne haragudj, de ha eddig jutott a szakácstudományod, és lány vagy, akkor az elég gáz. Szerintem. Kivéve, ha 16 év alatti vagy. Ha nem lány vagy, mondjuk akkor is. Szerintem fogj egy szakácskönyvet (ha normális ételt is akarsz enni valamikor), és lapozgasd szorgalmasan. Persze a te dolgod, ha te megelégszel a mirelit pizzával is.

Azért alap dolog a lecsó, pörkölt, milánói/bolognai és ezek társai, amiket por nélkül is el lehet finomra készíteni. És férfiember vagyok, de simán megfőzök magamra, mert hát mi férfiak szeretjük a hasunkat :D Ha nincs nő, akkor neked kell megcsinálnod magadnak az ilyesmit. :)

Mellesleg még nem sütöttem mirelit pizzát - csak, hogy a tárgynál maradjak -, de most nálam is van. Kipróbálom a villanysütőmet vele. :)

2015. márc. 14. 23:38
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Kedves utolsó. Egy mondatodat átformálnám:

Kivéve ha 16 alatti vagy. Ez így lenne helyes: Kivéve, ha 10 éves alatti vagy.

16 éves lányoknak már illene mindent maguktól megfőzni.

Nem vénasszony vagyok, 21/L. Irtó gáz lenne már, ha egy 16 éves lány még nem tudna magára főzni.

Kedves kérdező. Ha pizzát sütsz minden féleképpen tegyél alá legalább egy sima tepsit, nehogy rácson süsd már. XD De ha azt akarod, hogy szétfolyjon az egész a sütődben hajrá.

Sajnálom kérdező, de ha rajtad még egy mirelit pizza is kifog ott nagy bajok vannak.

2019. márc. 20. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Persze 12-es, szerintem még már ovis korában kéne tudnia főzni magára, szánalmas, ha nem. 😒

Amíg 19 évesen külön nem költöztem főtt tésztát és rántottát tudtam csinálni, mostanra meg kb. bármit. De amúgy mi értelme ez alapján ítélkezni?

2022. júl. 12. 23:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 11-es :) Frankó, hogy ez alapján lepontoztatok. Ez egy 7 éves kommentem és most is tartom, amit akkor írtam. 35 éves férfi vagyok és igen, tudok mosni, főzni és magamtól tanultam meg. Azért egy mirelit pizza az olyan, mint a borsófőzelék. Egyszer elrontja az ember (túl sok liszt), másodjára már simán jó. Csak épp a mirelit pizzát nem lehet elrontani. Addig sütöd, míg meg nem sül. Van egy ablak a sütőkön, hogy bele tudjon nézni az emberfia/lánya.
2022. júl. 18. 10:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem nincs rajta ablak. :D
2022. júl. 23. 00:13
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös: miiiicsodaaaaaaaa? :o Soha de soha nem láttam még olyan sütőt. Lefotózod, elküldöd privátban? Légyszi :D Komolyan kíváncsi lettem. Elhiszem, hogy van ilyen, csak még sose láttam :D
2022. júl. 24. 20:27
 17/18 anonim ***** válasza:
A nagyon régi sütőkön nincs rajta ablak. Csak fehér vas ajtó. A mai modern sütő ajtókon már van üveg ablak
2023. nov. 9. 15:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Pontosan, egy fehér vasajtót küldtem el. :D
2023. nov. 10. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!