A pizzának milyen fűszertől van az a jellegzetes "pizza-illata" és íze?
Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 22:06
3/10 anonim válasza:
tökéletes válaszok :-)
oregáno és bazsalikom
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Csak mert párszor már csináltam, és elég jó lett, de nem volt igazi a fíling. :)
2009. jan. 2. 23:15
5/10 anonim válasza:
Egy előző topikban borzalomnak nevezte egy kedves hozzászóló, de én nagyon kedvelem a Kotányi Pizza fűszerkeverékét (csak ezt). Ebben benne van a fent említett mindkét fűszer. Ezt szóróm sűrített paradicsomra, vagy tejfölös alapra. Próbáld ki.
6/10 anonim válasza:
(én a Kotányi mézesfűszer keverékét szeretem, természetesen mézes sütihez)
7/10 anonim válasza:
igen OREGÁNÓ és BAZSALIKOM - én mindig ezekkel csinálom, mivel mink nagyon szeretjük a fűszereket ezért mindig jól megszórom :)
8/10 tade válasza:
SZia. En Olaszorszagban elek es en igy keszitem a pizzaszoszt: Beleteszek a turmixgepbe egy adag paradicsomszoszt (nem suritettet) hozzaadok egy kis friss bazsalikomot, oreganot es egy kis fokhagymat. Ezt osszeturmixolom, es ezt rakom a pizzara. De nalunk lehet venni Knorr pizzaszoszt, es en kifejezetten szeretm sot a parom is aki olasz :D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is!
2009. jan. 3. 16:13
10/10 anonim válasza:
szia! mi a tescoba vettünk olasz füszerkeveréket azt tetem a tésztába és a szoszba is isteni finom volt olyan mint az eredetiprobáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!