Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Aki járatosabb ilyenben,...

Aki járatosabb ilyenben, miket tudna javasolni?

Figyelt kérdés

Elöljáróban annyit, hogy az utóbbi néhány évben kezdtem el/tanultam meg főzni. Magam részéről a tálalással kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim, ha éhes vagyok, egy lábosból is simán megeszem az ételt, vagy eszem azt, amit a hűtőben találok. Sőt, nekem az se gond, ha ugyanazt az ételt eszem egy hétig, ha szeretem.

A férjem finnyásabb, sőt, neki a tálalás is számít. Nemrég azt nehezményezte, hogy ha szendvicset kér, akkor kap néhány szelet kenyeret, amin sonka/sajt, stb van, mellé zöldség. Hirtelen nem értettem, miről van szó, mert az én fogalmaim szerint ez jelenti a szendvicset. Utána derült ki, hogy ő igényelné a látványosabb tálalást. No, itt vagyok bajban, mert nekem ilyenre nincs igényem, így először szembesülök ezzel a kérdéskörrel.

A kérdésem nem csak szendvicsre, de más ételfajtára is vonatkozik - hogyan, mivel lehet látványosabbá tenni egy ételt a tálalásnál?

Kézügyességem elég gyér, így szobrászkodni nem állnék neki :)

2011. jún. 26. 13:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Ha igényli akkor miért nem csinálja meg magának?? Tudod ki szolgálná..."

Ez nem szolgálás, hanem a kedvében járás.Aki ilyen felfogású, az ne is menjen férjhez.Nem követelte, csak megemlítette a férje a dolgot.

Én akármit kiejtek a számon, az meg is terem még aznap, vagy másnap biztosan.És legyen az akármi, egy utazás, vagy egy ékszer, bármi.De ha a férjem csak fél mondattal is utal valamire, amit Ő szeretne, én is teljesítem.Miért ne?Hiszen Ő az életem párja már 17 éve, kinek kedveskedjünk, ha nem egymásnak, vagy a gyermekünknek???

Kérdező, jól csinálod, ha látni fogja az igyekezetedet, díjazni fogja:)Nem egy ördöngösség amúgy, és te is örömödet fogod benne lelni, ha látod, hogy neki is tetszik.

34/N

2011. jún. 26. 15:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez miért nem működik visszafele? A kiszolgált fél, akármilyen nemű, miért nem hálás, hogy kap finom ennivalót, miért húzza a száját, hogy nincs petrezselyemlevéllel körberakva?
2011. jún. 26. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Működik visszafelé is.Ki mondta, hogy nem?
2011. jún. 26. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:
15:23-as képzeld nem is akarok férjhez menni.
2011. jún. 26. 18:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Teljesen megértelek, jobban is teszed!
2011. jún. 26. 18:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát jobban is járok ha nem teszem. Sokkal.
2011. jún. 26. 18:20
 17/19 anonim ***** válasza:

15 23

csak annyit szeretnék hogy ez a kiejtem a számon és megkapom nem mindenkinél működik

van akiknek évekig kell spórolni egy nyaralásra stb...

2011. jún. 29. 19:01
 18/19 anonim ***** válasza:

19:01

Csak olyat ejtek ki a számon, amit tudom, hogy meg is tud adni.És igen, lehet ez egy nyaralás, vagy akár egy kocsi is.De ha nem lenne rá keret, és ha csak egy túrórudit kérhetnék, azt is megadná rögtön.Nem kell elbagatelizálni a dolgot.

2011. jún. 29. 22:31
 19/19 A kérdező kommentje:
Kérlek, ne itt turkáljatok egymás zsebében!
2011. jún. 30. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!