A főzőtejszínt fel lehet habbá verni? A recept szerint tejszínt kell a csirkemellfilére kenni a töltelék fölé habbá verve.
Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 14:59
1/2 anonim 



válasza:





Nem mindegy milyen zsírtartalmú főzőtejszíned van, mivel árulnak 10, 20, 30%-ost is. (A habtejszín minimun 30%-os)
Alacsony zsírtartalmúval nincs sok esély. A helyzet javítható habfixáló hozzáadásával. Arra vigyázni kell, hogy a tejszín hideg legyen, mert a langyosból könnyen vajat köpülhet az ember. (jártam már úgy)
2/2 anonim 



válasza:





A főzőtejszint elég nehéz felverni, mert kevés a zsírtartalma. A legjobb megoldás ha 30% - os tejszínt veszel és az már tuti felverhető.
Ha teheted habfixállót ne használj, nem süteményt készítesz és nem is egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!