Anyukámtól kaptam ma egy cserépedényt. Olvastam, hogy mindig vízbe kell áztatni használat előtt. Van még valami különleges dolog, amit tudnom kell első használat előtt?
Figyelt kérdés
Van valami tuti recepted? Ebben tényleg finomabb lesz az étel? Tovább sül benne, mint sima jénaiban?2011. jún. 3. 21:13
11/12 anonim válasza:
úgy másfél óra múlva vedd le nagyon óvatosan a tetejét a felcsapodó gőz miatt, villával szúrd meg a húsokat, érezni fogod, hogy jó puha-e. ha kell még egy kicsit fedővel visszateszed, ha viszont már minden puha, pár percig fedő nélkül pirítsd még.
12/12 anonim válasza:
Hogyne kéne alá vaj. 5 gramm elég, előtte megolvasztva rá kell a húsokra locsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!