Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » S. O. S. Kelt tészta. Alja...

S. O. S. Kelt tészta. Alja lassan megég. Felül még nyers? Mitöl?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 19:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tipikus sütőprobléma. Szerintem térj át az elektromosra. Sokkal gazdaságosabb vele sütni, és légkeverés is van bennük. Én a lomi-soknál vettem kb. 6 éve 10ezerért. Semmi gond nincs vele.
2011. máj. 29. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim válasza:
gazdaságosabb?! azért ne szaladjunk e a lóval! high tech, meg mindent tud, meg digitális, meg minden, de kis alap fizika és matek segítségével kiszámolható, hogy egységnyi áram árából kijövő földgáz elégetésével jóval több hőenergiát hozunk létre, mint azzal az egységnyi árammal, arról nem is beszélve, hogy számos esetben villanyórát is bővíteni kell, hogy bírja a plussz wattokat, és ne verődjön le, ahányszor bekapcsoljuk a sütőt, ráadásul néha a falba épített elektromos hálózatot is, mert láttam már villanysütővel szétolvasztott hálózati kábeleket büdös dolog, és remélem, már ezzel is sokat mondtam.
2013. szept. 2. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:

Forró a sütő neki.

Aljára alufólia kb 2 réteg. Vagy sima tető cserép.

Többit leírták már azt ismételni nem akarnám.

2017. jan. 22. 06:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!