Azon kívül hogy folyamatosan eszem mitől lehet hízni? ,
Én is hízókúrán vagyok!
Mai vacsim: 4 sonkás-vajas szendvics, 20dkg túrós pogácsa, 2 zserbó és 2 banán. :D:D
Szerintetek hány kilót híztam ezzel a vacsival? (Gyorsan, 2-3 nap alatt szeretnék hízni 3 kg-ot.)
Első, ezzel csak hájasodni fogsz.
Én is hízózni próbálok, ám mellette napi szinten láberősítek. Nem kell, hogy zsírosodjak. :)
Az izmozástól nő a tömegem (mert ugye az nehezebb, mint a zsír), és a közérzetem is jobb, plusz a mozgástól kajásabb leszek, többet tudok enni. :)
Hízlal a kenyérféle (szénhidrát) és a sütemények, az édes, cukros, habos kaják. Húsokból minél zsírosabb, annál inkább hízlal. Gyümölcsökből a szőlő, a sárgadinnye, barack. Zöldségfélékből a borsó, a bab a legtöbb szénhidrátot tartalmazza.
Állítólag, ha az étkezés rendszertelen, akkor a szervezet automatikusan elkezd "raktározni", mivel nem tudja, hogy legközelebb mikor fog hozzájutni a szükséges kalóriához. Tehát ritkítsd az evések számát (ne egyél egész nap), de az egyes evések alkalmával egyél többet, mint eddig.
Garantált a (el)hízás!
Mellette azonban fogadd meg az egyik hozzászóló véleményét, és fogj hozzá valami aktív sporthoz is, mert amit én írtam, az valójában egy egészségtelen étkezés, és nem is lenne igazán jó, ha tartósan hozzászoknál ehhez az étkezési stílushoz!
igazából az a "gond" hogy sokat sportolok ezért izmosodom de nem hízom. a gond csak az hogy egyszerre nem tudok túl sokat enni
mi az ami növeli az étvágyat???
nem feltetlenul kell toobbet enned csak hizlalobbat:
egyel reggelire toportyut kenyerrel, soval attol garantaltan hizni fogsz.
edestesztak:pl csokiskeksz, isler, croissant, nagyon hizlal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!