0,5 dl az ügye fél liter? Tudom hülye kérdés de teljesen el bizonytalanodtam mert a recept ennyit ir de szerintem az irtó sok hozzá!
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 10:08
11/23 anonim válasza:
Ne bántástok már szegény kérdezőt!! Van hogy az emebr agya leblokkol és egy tök egyszerű dolog nem jut eszébe.
Ahogy elöttem is írták, fél dl.
13/23 anonim válasza:
0,5dl=0,5liter
nemis tudtam hogy van egy mértékegység amit feleslegsen használunk
15/23 anonim válasza:
úúú ezek az átváltások nagyon bonyolultak. köszönöm a linket. program nélkül nem ment volna
17/23 anonim válasza:
Lehet kapni olyan poharat,ahol minden mérték rajta van.
A klasszikus bögrék 3 deciliteresek,1x 1 bögre és 1x háromnegyedik töltsd.
Megtanulod,ne törődj mit írtak!!!!!
18/23 anonim válasza:
Hát ezt már réges-régen meg kellett volna tanulni..:)
De majd belejön:)
19/23 anonim válasza:
Hajajaj, itt gondok vannak. Józan paraszti ész kellene csak ehhez: 05 dl = fél dl. A dl meg a liter nem ugyanaz... nekem se most volt utoljára matek óra, de ez fájdalmas volt.
20/23 anonim válasza:
Mindenki mondja a magáét, de nem felelt senki a megfelelő válaszra: Nem! 0,5 dl nem egyenlő 0,5 l-el
0,5 dl=0,05 l
de azért legközelebb gondolkozz el rajta többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!