Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom nagyon hülye kérdés. De van arra bevált recept hogy a páromat hogy tarthatnám meg véglegesen? Érzem, tudom hogy Ő az igazi minden a legnagyobb rendben csak messze lakunk egymástól.
Együtt vagyunk másfél éve, tudom h ő is szeret. Csak azért rettegek borzasztóan mert fiatalabb nálam.Azt mondta ő is velem akar maradni, de nem tudja megjósolni a jövőt...Igaz! de én már legszívesebben tervezném a közös életet de hogy alapozzak rá ha nem tudom vajon meddig tarthat a szerelme..
(ő 20F Én/22L)
Szerintem egyenlőre maradjon minden így. A túlzott elkötelezettség lehet megijesztené. Gondolom beszélgettek eleget telefonon, amikor nem tudtok találkozni.
És had nyugtassalak meg: ha megcsal, akkor nem ő az igazi.
Minden jót!
Sárky
Hát, elég problémás a helyzet, mert ritkán maradnak meg a húszévesek az akkori párjukkal végérvényesen (főleg a fiúk).
Talán annyit tudsz tenni, hogy ne próbáld magadhoz láncolni, illetve adj neki okot, hogy ne keressen másféle kalandot, tehát legyél mindig újító, próbáljatok ki új dolgokat, legyél néha kiszámíthatatlan és szeressétek nagyon egymást. Ha menni akar, ha akarod, ha nem, úgyis menni fog.
Ma 21:26 - kétlem. Inkább nem akar feleslegesen ígérni, mert tényleg nem tudhatja, mit hoz a jövő. Ugyanis a kérdező is szakíthat vele és akkor végképp idiótan fogja érezni magát.
Nekem erről valami ilyesmi jut eszembe: "nagyon szeretlek, de ne hamarkodjunk el semmit."
És ez abszolut marha jó hozzáállás és szerintem jó jel is.
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!