Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lángosrecept 15 före?

Lángosrecept 15 före?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 06:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez a recept vállt be:

1 kg liszt

4 tojás

0,5 l tej

1 tejföl

5 dkg élesztő

1 e.k cukor

1 e.k só

ha megkelt, olajozott zacsiba teszem és mehet a hűtőbe, mert még ott is kel a tészta.

Én ekkora fős társaságba 1,5 adagot készítettem, mert nagyon szeretjük:)

2011. ápr. 8. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a konkrét választ.mindenhol csak 40-50 dekás receptet találtam,de hogy hány före?,azt sehol.Én hollandiában élek és az ittenibarátainkkal fogunk magyarosat fözni.Csülkös bableves lesz elötte.ASmúgy az olajos zacskö minek?És mennyi olajban süssem?
2011. ápr. 8. 08:41
 3/4 Tinker Bell ***** válasza:

Én is így szoktam, ahogyan az első válaszoló!


Azért kell kiolajozni a zacskót, hogy miközben kel ne ragadjon a zacskó oldalához a tészta. Bő olajban kell sütni.


Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem a csülkös bableves után valamilyen könnyebb ételt kellene ennetek. Ha úgy csinálod mint az első válaszoló tanácsolta, tehát 1,5 szeres adagban akkor nem sok fog belőle fogyni, hiszen a bableves nagyon laktató étel. Inkább csináljatok palacsintát.


Én imádom mindkét ételt és szeretem halmozni az élvezeteket, csak tudom magamról, hogy ha egy ilyen étkezést rendeznék, utána nem nagyon tudnék aludni este.

2011. ápr. 8. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Soha nem teszünk bele tojást!


10 éve sütjük a strandon, azt mondják, miénk a legfinomabb.

2011. ápr. 8. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!