Lángosrecept 15 före?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Nekem ez a recept vállt be:
1 kg liszt
4 tojás
0,5 l tej
1 tejföl
5 dkg élesztő
1 e.k cukor
1 e.k só
ha megkelt, olajozott zacsiba teszem és mehet a hűtőbe, mert még ott is kel a tészta.
Én ekkora fős társaságba 1,5 adagot készítettem, mert nagyon szeretjük:)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én is így szoktam, ahogyan az első válaszoló!
Azért kell kiolajozni a zacskót, hogy miközben kel ne ragadjon a zacskó oldalához a tészta. Bő olajban kell sütni.
Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem a csülkös bableves után valamilyen könnyebb ételt kellene ennetek. Ha úgy csinálod mint az első válaszoló tanácsolta, tehát 1,5 szeres adagban akkor nem sok fog belőle fogyni, hiszen a bableves nagyon laktató étel. Inkább csináljatok palacsintát.
Én imádom mindkét ételt és szeretem halmozni az élvezeteket, csak tudom magamról, hogy ha egy ilyen étkezést rendeznék, utána nem nagyon tudnék aludni este.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Soha nem teszünk bele tojást!
10 éve sütjük a strandon, azt mondják, miénk a legfinomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!