Hogyan tudok különleges bundás kenyerest sütni?
Mit ajánlotok? Mivel bolondítsam meg a felvert tojást?
Milyen hosszan süssem,milyen színűre? Mennyi olajban?
sütheted sajttal,foghagymával, sonkával.
kevés olajban és mi puhán szeretjük, nem keményen. (tehát rövid ideig sütve.
Különleges bundás zsemlét tudok, bár gondolom kenyérrel is működhet.
Jó sűrű palacsintatésztába kell forgatni a felszeletelt zsemlét, aztán miután kisült, még forrón fahéjas porcukorba forgatni. Isssteni még forrón. :D
Én úgy teszem különlegessé, hogy lilahagymát csinálok ecetes-cukros öntettel hozzá + gyümölcsteát.
Palacsintatészta se lehet rossz, meg cukor, de a bundáskenyér önmagában is egy nehéz ,zsíros étel, sztem nem kell hozzá még plusz liszt (palacsintatészta) vagy cukor... Inkább valami friss, üde zöldségköret. Legalábbis nekem.
két szelet közé szoktam tenni paradicsomot,paprikát,sajtot,sonkát
a tojásba teszek kevés lisztet és reszelt sajtot meg fűszereket és igy sütöm meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!